Reforça el teu sistema immunològic

COMPLEMENTA LA TEVA DIETA AMB NUTRIENTS

Les fruites i les verdures aporten al teu cos importants fitonutrients, vitamines i minerals. Per això, l’idea seria consumir-les cada dia per tal que la teva salut es beneficïi i et trobis millor.

Els experts recomanen prendre 5 porcions de fruita i verdura al dia. Però sabem que no resulta senzill.  És per això que a vegades ens basem en suplements nutricionals que ajuden complementant la teva dieta amb els ingredients actius més importants de fruites i verdures. Fruites i verdures senceres, directes de l’hort.

Anna Ricart - Coach Nutricional
JuicePlus
JuicePlus+

A través de la prestigiosa marca americana JuicePLUS+, ofereixo una àmplia gamma de complements que t’ajudaran a aconseguir els resultats proposats amb menys esforç i rapidesa de preparació. Packs preparats i pensats per a tu.

àltament concentrat amb el millor de fruites i verdures

JuicePLUS+ PREMIUM

Una càpsula de Juice Plus+ aporta 30 tipus de fruites, verdures i baies que proporcionen part dels fitonutrients, vitamines i minerals que necessites per al dia a dia i per sentir-te millor amb tú mateixa.

Hi ha diversos estudis independents que han demostrat que les càpsules de Juice Plus+ augmenten la quantitat en sang d’importants components actius en un curt espai de temps.

Càpsules

Format de càpsula rígida amb varietats de fruita, verdures i baies cultivades ecològicament i recol·lectades quan arriben al seu punt de maduració òptima. Posteriorment es tracten amb un sistema patentat que garanteixen les seves propietats. 

Soft

Per aquelles persones que prefereixin una presentació tova tipus llaminadura. Una manera molt divertida de nodrir-se, especialment pensada per als més petits de casa.

sobres monodosi
Batuts

Els batuts Complete de vainilla i xocolata que t'ofereixen una combinació òptima de proteïnes, fibra dietètica, minerals i vitamines. També són completament lliures de conservants i colorants.

JuicePlus - Anna Ricart Coach Nutricional
redbull natural
Uplift

Energia natural que alimenta el teu cos i la teva ment, amb vitamines B essencials, cafeïna natural i ingredients exclusius. Una combinació única d'ingredients funcionals d'origen natural que et proporcionaran energia durant el dia.

JuicePlus - Anna Ricart Coach Nutricional
vida activa
Barretes

La barreta de fruites variades és una barreja de fruites: aranyons, raïm, baies de Goji, mango, maduixes i suplement de cacauet. Combinat amb llavors de li, les barretes tenen un alt nivell de fibra dietètica. Lliures de gluten. Poden arribar a substituir un àpat sencer.

JuicePlus - Anna Ricart Coach Nutricional
menjar orgànic
Sopes de verdures

I quan necessitis alguna cosa calenta, la sopa de verdures Complete  amb 300 mL de llet o beguda d'arrós, soja... També és vegetariana i no només està boníssima sinó que també aporta el millor de les verdures fresques.

JuicePlus - Anna Ricart Coach Nutricional

T'ASSESSORARÉ AMB CADA UN DELS PRODUCTES QUE MÉS S'ADAPTI A LES TEVES CARACTERÍSTIQUES PARTICULARS. A MÉS, HI HA PROGRAMES QUE ES PODEN PAGAR CÒMODAMENT EN MENSUALITATS.

M'AJUDES A DIFONDRE UNA VIDA SALUDABLE?
Formació constant

Rebràs una àmplia i constant formació per part del nostre equip, on inclourà tot el material necessari per als tallers, receptes, consells, experiències d’altres persones de l’equip…

Ingressos extra

Podràs obtenir uns ingressos extra en funció de la teva dedicació: quan vulguis, els dies que vulguis, fent teletreball…

Networking

Pots aprofitar la teva xarxa de contactes per presentar els beneficis dels productes naturals tot ajudant-los a millorar la seva qualitat de vida…

    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?