Vull ajudar-te a que et sentis bé amb tu mateixa

Em dic Anna Ricart i sóc coach nutricional

El primer que has de deixar de pensar és que farem dietes; aquesta paraula no m’agrada ja que em recorda a alguna cosa negativa i ho associo a tortura o restricció.

La meva proposta et donarà les eines i farem el seguiment adeqüat per tal que sense sacrifici, siguis tú la que vol fer un canvi en el seu estil de vida. I per SEMPRE.

TOT TÉ UN INICI...
El perquè de tot plegat...

La meva història

Tinc 46 anys i sóc de Terrassa. I us volia explicar el perquè sóc coach nutricional.

Tot va començar fa més de 40 anys, durant la meva infància. Em vaig dedicar a l’esport de competició d’alt nivell i això implicava fer unes altes ingestes d’aliment.

Fa 20 anys vaig deixar l’esport però vaig seguir amb els meus hàbits alimentaris a la vegada que em vaig iniciar en el fantàstic món de la maternitat. La combinació va fer que comencés el meu calvari, i la bàscula em deia que més de 30Kg estaven castigant en excés la meva esquena, genolls i tota la resta… El resultat va ser que vaig deixar d’estar feliç amb mi mateixa.

Dietes una darrera l’altra, mètodes de tot tipus… fins i tot quiròfan. Tot el què fos per acabar amb la meva obesitat però res resultava.

Fins que un dia vaig conèixer una gran persona i em va explicar els conceptes de la nutrició i com combinar els aliments. Inicialment vaig pensar que seria un altre intent fallit però en menys de dos mesos va aconseguir el què feia anys no sentia: no era el pes que havia perdut, era tot el què havia guanyat a nivell de sensacions que feia que FOS FELIÇ!

Anna Ricart - Coach Nutricional
Anna Ricart - Coach Nutricional
Això no tracta de dietes miraculoses...

El meu mètode

No ens hem d’alimentar: ens hem de nutrir bé. T’ensenyaré a combinar els aliments per tal que aprofitis al màxim els seus nutrients i d”aquesta manera no t’engreixeran.

A més t’ensenyaré a llegir les etiquetes dels aliments i poder diferenciar allò que és saludable i el què no per tal de saber comprar.

Aprendrem a depurar i a compensar els excesos ja que no restringirem la teva vida social. Així, si en algun moment tens algun esdeveniment (aniversari, sopar d’empresa, cap de setmana d’escapada…), puguis gaudir del moment i del menjar sense generar frustració.

Aquests moments hem de ser conscients que són puntuals i que la major part del temps prioritzarem una alimentació saludable; arribarem a l’objectiu que ens proposem d’una forma natural i gaudint del camí.

COMBINAR ÉS CLAU...
ALIMENTS SANS...
A vegades necessitem una ajuda...

Productes complementaris

Al què em dedico és a aconseguir uns hàbits d’alimentació que t’acompanyaran tota la teva vida, i per tant treballarem amb menjar real i que a tú t’agradi.

A vegades, i a conseqüència de l’actual sistema de cultiu i a la globalització, els ingredients no ens arriben en el seu moment òptim de maduració; serà llavors quan ens podem ajudar d’alguna suplementació, que sempre serà 100% vegetal, integral, lliure de pesticides, herbicides, organismes manipulats genèticament…

D’aquesta manera, podrem ingerir els nutrients vius que el nostre organisme necessita per estar a ple rendiment, tant físicament com psicològicament.

Anna Ricart - Coach Nutricional
Anna Ricart - Coach Nutricional
Aprendre permanentment...

La meva formació

Llicenciada en Dret i Tècnica Superior d’Aeròbic i Fitness per la AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic), vaig fer el Estudis de Tècnica de Grau Superior en Hosteleria en la seva especialitat de cuina, per l’Escola Superior d’Hosteleria i Turisme de Sant Ignasi (Barcelona).

Posteriorment he fet formació constant en aspectes de nutrició fins a obtenir el títol de Coach Nutricional per Divulgación Dinámica, i continuant formant-me en tot allò que fa referència a la nutrició, hàbits saludables i cuina.

MILLORA CONSTANT...
    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?