Augmentar el rendiment a través de l'alimentació...

MILLORAREM L'ENTRENAMENT NO VISIBLE

Si habitualment som el què mengem, quan practiquem esport l’alimentació passa a tenir encara més protagonisme ja que l’exigència que li demanem al nostre cos haurà de venir compensada amb una òptima aportació de nutrients

Amb una correcta pauta d’alimentació, els teus resultats esportius, la recuperació i la sensació de benestar es veuran ràpidament potenciats.

JUICE PLUS I L'ESPORT

L’exercici físic genera radicals lliures molt perillosos que provoquen alteracions com danys als teixits, proteïnes, lípids, ADN, a les mitocòndries del sistema immunològic i la química. L’única font d’antioxidants perquè el sistema funcioni correctament és una dieta basada en aliments integrals de nutrició a base de plantes.

JUICE PLUS I L'ESPORT
anem a combatre la formació de radicals lliures

Cercarem una alimentació equilibrada i especialment amb un aport adequat de microelements

Aquests microelements els trobem presents a la fruita, la verdura i als fruits vermells i ens ajudaran a combatre aquests símptomes de fatiga i estrés oxidatiu i a garantir unes prestacions esportives excel·lents.

Juice plus és una excel·lent solució per suplir les carències alimentaries, ja que aporta substàncies nutritives que provenen de la fruita, la verdura i els fruits vermells i contribueix a una millor integració per una alimentació equilibrada.

Anna Ricart - Coach Nutricional
Augment Rendiment esportiu
Reforça el sistema immunitari
Evita infeccions
Millora la regeneració muscular
Elevada biodisponibilitat
Redueix l'estrès oxidatiu
Disminueix l'inflamació sistèmica
Millora la salut cardiovascular
Protegeix l'integritat de l'ADN
més que una vida dedicada a l'esport

La meva vinculació amb la nutrició esportiva

Ja us he explicat qui sóc i d’on vinc, però potser encara queden coses per dir; per exemple, el meu passat en el món de l’esport. Vinc de família d’esportistes: del meu avi patern, fins a les generacions futures, és a dir, els meus fills i nebots… 

Personalment he competit en alt nivell en gimnàstica esportiva i atletisme, guanyant campionats en diferents categories, fins al punt de quedar-me a les portes dels Europeus… També vaig fer els meus passets al mon del Bàsquet, el Waterpolo, de manera totalment amateur pero va ser una experiencia que no va passar sense més, va deixar petjada…

Ja veieu que la cosa ve de lluny, d’aquí que sigui un món que ens apassiona, juntament amb el de la nutrició i la cuina. I és que creiem que va tot lligat, així qualsevol dubte que tingueu l’aclarirem segur, ja que a la família tenim fisioterapeutes, doctors en nutrició, psicòlegs, cuiners, esportistes d’alt rendiment… Ja veieu que tenim tots els camps coberts per donar-vos assessorament i l’acompanyament que necessiteu!

NUTRICIÓ ESPORTIVA

NOMÉS 75€ AL MES…

COMPLEMENTA EL TEU ENTRENAMENT

LA BASE ÉS LA RECERCA D'UNA ÒPTIMA INGESTA D'HIDRATS DE CARBONI, PROTEÏNES I HIDRATACIÓ, DE LA FORMA MÉS EQUILIBRADA POSSIBLE I COMPENSADA AMB ANTIOXIDANTS, TENINT EN COMPTE LES PARTICULARITATS DE CADA PERSONA (esport, pes, constitució, metabolisme, temps d'entrenament...).

Per a tothom

No cal que facis esport d’alt nivell per sentir els avantatges que la nutrició et pot aportar en la millora del teu estat físic.

Seguiment

La teva situació és única. Per això faig un seguiment personalitzat adaptat a la persona i a la seva situació.

Suplementació

Si convé, ens podrem ajudar de productes 100% vegetals i integrals, nutrients vius…

    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?