Si no vols els mateixos resultats, no facis les mateixes coses...

FAREM UN CANVI D'HÀBITS...

Es tracta que, juntes, farem un canvi en el teu estil de vida per tal que sàpigues combinar els aliments i, sense deixar de menjar el què menges habitualment, puguis aprofitar al màxim els nutrients que ingerim.

01
Entrevista personalitzada

Conèixer la teva situació i els teus objectius serà el punt de partida per a l’elaboració del nostre programa d’assessorament. Què has fet anteriorment i resultats que has obtingut, què fas ara, allò que més t’agrada, estil de vida…

02
Fixació d'objectius

Entre les dues ens marcarem quins seran els objectius que volem assolir: pèrdua pes, augment de massa muscular, pèrdua de líquids, desintoxació…

03
Guia d'utilització de productes

Et facilitaré unes pautes per tal que sàpigues combinar adecuadament els ingredients que més  t’agraden per tal que obtinguem el millor de cada un d’ells.

Anna Ricart - Coach Nutricional
04
Receptes fàcils

Et proposaré una pauta equilibrada i completa amb les receptes a fer cada dia que s’adaptaran totalment al teu nivell de cuina i a allò que més t’agrada. D’aquesta manera no hauràs d’estar pensant el què cuinar.

05
Programa equilibrat

El pla d’alimentació que et facilitaré estarà totalment adaptat als objectius que haurem definit i s’hi arribarà de forma equilibrada. És la suma del pla de receptes, l’educació en combinar aliments i fer una vida més sana la clau del teu èxit.

06
Seguiment constant

Òbviament, la constància i el seguiment seran protagonistes també dels programes nutricionals. Qualsevol dubte que tinguis el podràs consultar i anirem adaptant el pla als resultats aconseguits.

Objectius

Fixarem primer allà on vols arribar i definirem el camí fins a aconseguir-ho.

Seguiment

La teva situació és única. Per això faig un seguiment personalitzat adaptat a la persona.

Adaptació

I si convé, ens anirem adaptant a com reacciona el teu cos i adaptant els plans.

Anna Ricart - Coach Nutricional - Juice Plus

A vegades necessitem una ajuda...

Productes suplementaris

A vegades necessitem una ajuda externa per aconseguir d’una forma més eficient els nostres objectius.

I si també aprens a cuinar...?

Tallers de cuina

Una part fonamental dels programes nutricionals és la seva execució. Imparteixo també tallers de cuina on podràs aprendre tot allò que necessites per posar a la pràctica els consells i receptes que anirem establint. Però hi ha més…

    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?