1. Per on començo?

  Comptant que hagis entrat a la meva web buscant un canvi d'hàbits saludables, doncs t’aconsello que omplis el formulari de contacte i m’expliquis què és el que estàs buscant. Per qualsevol altre cosa, el mateix, contacte amb mi, explica’m què busques i estaré encantada de guiar-te i acompanyar-te en allò que necessitis.

 2. Si faig una dieta hauré de prendre batuts i passar gana?

  Doncs per començar dir-te que jo no faig dieta; la meva feina és inspirar uns hàbits de vida saludable a tothom que vulgui o estigui preparat per escoltar. A partir d’aqui explicar-te que m’ajudo d’uns suplements 100% vegetals, de cultiu ecològic, lliures de qualsevol químic i de qualsevol organisme manipulat genèticament, procedents d’una varietat de 30 fruites, verdures i fruits vermells, així com un blend o barreja de 5 omegues, completament vegetals, procedents d’algues i llavors 100% vegans, sense lactosa ni gluten, que ens ajuden a tancar l’escletxa que tenim actualment entre la qualitat de l’aliment que comprem i mengem amb el què realment hauríem de menjar… Aptes per tots els públics i trobaràs tota l’informació i els estudis mèdics externs que tenim, si cliques i entres a aquesta secció dins aquesta mateixa web.

 3. Tindré efecte rebot com en altres dietes que he provat?

  Rotundament NO. I saps quin és el motiu principal? Que NO FEM DIETA, per tant aconseguim atacar el problema real de l’arrel. Anem a treballar a nivell cel·lular, netegem la cèl·lula donant-li tots els nutrients que necessita; per tant no la deixem que torni a on era, i dupliqui el seu mal estat. El que fem és netejar toxines i donar al nostre organisme nutrients vius de qualitat... De tot això en diem DETOXIFICACIÓ cel·lular.

 4. Si decideixo unir-me a l’equip, quants diners puc arribar a guanyar?

  Molt bona pregunta! Doncs mira: tot el que vulguis! Tot dependrà del què estiguis disposat a treballar. Treballo en el sector del Network Marketing i és una feina a la qual li dediques el temps que vulguis o puguis, per tant els resultats i els ingressos seran proporcionals a aquests factors. Pots tenir-ho com un extra o que sigui la teva opció A. Si en vols més detalls, contacta’m. Només com a detall dir-te que el Network Marketing, és el negoci que mou més milions de dòlars a tot el món, molt més que el món del cinema.

 5. M’han parlat que els utensilis de Salad Master són molt cars: hi ha opció de finançar-ho?

  Sense cap problema, els materials Salad Master són perfectament finançables. Però deixa’m dir-te que no comparteixo el terme "car": jo diria que hi ha coses útils i coses que no ho són; per tant, no diria que són cars sense conèixe’ls i valorar-ne la seva utilitat i beneficis a nivell salut que et poden aportar.

 6. He vist que els productes de Juice Plus són programes mensuals; ho puc deixar en qualsevol moment o hi ha contracte de permanencia?

  Els programes de salut no tenen data de caducitat. En realitat, part del meu treball és fer que entenguis que aquest procés és de per vida, per tant els productes Juice Plus també ho haurien de ser. Deixes de menjar fruita i verdura algun dia? Doncs això ho has d’entendre igual; però sí: els pots deixar de prendre quan vulguis. No hi ha permanencia ja que no som cap companyia de telèfons... (a no ser, és clar, que t’en enamoris, com a mi em va passar ja fa més de 2 anys...).

No trobes la resposta que cercaves? Et puc ajudar!

Sigui quin sigui el teu dubte, no et quedis amb ell i fes-me arribar la teva pregunta. Segurament allò que penses tu ho pensarà més gent i entre totes ens ajudarem.

Gràcies. Salut i nutrients!

   Open chat
   1
   Parlem...?
   Hola 👋🏻
   T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?