Si pots menjar, també pots nodrir-te bé

AIXÒ NO TRACTA DE DIETES MIRACULOSES

Es tracta que, juntes, farem un canvi en el teu estil de vida per tal que sàpigues combinar els aliments i, sense deixar de menjar el què menges habitualment, puguis aprofitar al màxim els nutrients que ingerim.

Salut

També aconseguim treballar la salut ja que el sistema immunitari estarà a ple rendiment.

Seguiment

La teva situació és única. Per això faig un seguiment personalitzat adaptat a la persona.

Suplementació

Si convé, ens podrem ajudar de productes 100% vegetals i integrals, nutrients vius…

Anna Ricart - Coach Nutricional
Vull ajudar-te a que et sentis bé amb tu mateixa

Em dic Anna Ricart i sóc coach nutricional

El primer que has de deixar de pensar és que farem dietes; aquesta paraula no m’agrada ja que em recorda a alguna cosa negativa i ho associo a tortura o restricció.

La meva proposta et donarà les eines i farem el seguiment adeqüat per tal que sense sacrifici, siguis tú la que vol fer un canvi en el seu estil de vida. I per SEMPRE.

 1. La meva història.

  Tinc 46 anys i sóc de Terrassa. I us volia explicar el perquè sóc coach nutricional.

  Tot va començar fa més de 40 anys, durant la meva infància. Em vaig dedicar a l'esport de competició d'alt nivell i això implicava fer unes altes ingestes d'aliment.

  Fa 20 anys vaig deixar l'esport però vaig seguir amb els meus hàbits alimentaris a la vegada que em vaig iniciar en el fantàstic món de la maternitat. La combinació va fer que comencés el meu calvari, i la bàscula em deia que més de 30Kg estaven castigant en excés la meva esquena, genolls i tota la resta... El resultat va ser que vaig deixar d'estar feliç amb mi mateixa.

  Dietes una darrera l'altra, mètodes de tot tipus... fins i tot quiròfan. Tot el què fos per acabar amb la meva obesitat però res resultava.

  Anna Ricart - Coach Nutricional

  Fins que un dia vaig conèixer una gran persona i em va explicar els conceptes de la nutrició i com combinar els aliments. Inicialment vaig pensar que seria un altre intent fallit però en menys de dos mesos va aconseguir el què feia anys no sentia: no era el pes que havia perdut, era tot el què havia guanyat a nivell de sensacions que feia que FOS FELIÇ!

 2. El meu mètode.

  No ens hem d'alimentar: ens hem de nutrir bé. T'ensenyaré a combinar els aliments per tal que aprofitis al màxim els seus nutrients i d''aquesta manera no t'engreixeran.

  A més t'ensenyaré a llegir les etiquetes dels aliments i poder diferenciar allò que és saludable i el què no per tal de saber comprar.

  Aprendrem a depurar i a compensar els excesos ja que no restringirem la teva vida social. Així, si en algun moment tens algun esdeveniment (aniversari, sopar d'empresa, cap de setmana d'escapada...), puguis gaudir del moment i del menjar sense generar frustració.

  Aquests moments hem de ser conscients que són puntuals i que la major part del temps prioritzarem una alimentació saludable; arribarem a l'objectiu que ens proposem d'una forma natural i gaudint del camí.

 3. Productes complementaris.

  Al què em dedico és a aconseguir uns hàbits d'alimentació que t'acompanyaran tota la teva vida, i per tant treballarem amb menjar real i que a tú t'agradi.

  A vegades, i a conseqüència de l'actual sistema de cultiu i a la globalització, els ingredients no ens arriben en el seu moment òptim de maduració; serà llavors quan ens podem ajudar d'alguna suplementació, que sempre serà 100% vegetal, integral, lliure de pesticides, herbicides, organismes manipulats genèticament...

  D'aquesta manera, podrem ingerir els nutrients vius que el nostre organisme necessita per estar a ple rendiment, tant físicament com psicològicament.

 4. La meva formació.

  Llicenciada en Dret i Tècnica Superior d'Aeròbic i Fitness per la AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic), vaig fer el Estudis de Tècnica de Grau Superior en Hosteleria en la seva especialitat de cuina, per l'Escola Superior d'Hosteleria i Turisme de Sant Ignasi (Barcelona).

  Posteriorment he fet formació constant en aspectes de nutrició fins a obtenir el títol de Coach Nutricional per Divulgación Dinámica, i continuant formant-me en tot allò que fa referència a la nutrició, hàbits saludables i cuina.

TOTS SABEM QUE MENJAR 5 PECES DE FRUITA I VERDURA AL DIA ÉS BENEFICIÓS PERÒ NO SEMPRE HO ACONSEGUIM FER DEGUT AL NOSTRE RITME DIARI QUE FA QUE ARRIBEM A FINALS DE SETMANA SENSE HAVER COMENÇAT ALLÒ QUE VOLIEM FER...

Anna Ricart - Coach Nutricional
Deixar-te guiar per una coach nutricional farà que et sentis millor amb tu mateixa.
TESTIMONIALS
01
Entrevista personalitzada

Conèixer la teva situació i els teus objectius serà el punt de partida per a l’elaboració del nostre programa d’assessorament. Què has fet anteriorment i resultats que has obtingut, què fas ara, allò que més t’agrada, estil de vida…

02
Fixació d'objectius

Entre les dues ens marcarem quins seran els objectius que volem assolir: pèrdua pes, augment de massa muscular, pèrdua de líquids, desintoxació…

03
Guia d'utilització de productes

Et facilitaré unes pautes per tal que sàpigues combinar adecuadament els ingredients que més  t’agraden per tal que obtinguem el millor de cada un d’ells.

Anna Ricart - Coach Nutricional
04
Receptes fàcils

Et proposaré una pauta equilibrada i completa amb les receptes a fer cada dia que s’adaptaran totalment al teu nivell de cuina i a allò que més t’agrada. D’aquesta manera no hauràs d’estar pensant el què cuinar.

05
Programa equilibrat

El pla d’alimentació que et facilitaré estarà totalment adaptat als objectius que haurem definit i s’hi arribarà de forma equilibrada. És la suma del pla de receptes, l’educació en combinar aliments i fer una vida més sana la clau del teu èxit.

06
Seguiment constant

Òbviament, la constància i el seguiment seran protagonistes també dels programes nutricionals. Qualsevol dubte que tinguis el podràs consultar i anirem adaptant el pla als resultats aconseguits.

Abans això et costaria 100€; ARA DE FRANC!

PROMOCIÓ EXCLUSIVA a les 25 PRIMERES PERSONES.

DOS MESOS DE SEGUIMENT NUTRICIONAL.

Tens alguna pregunta?

Si et vols informar sobre qualsevol aspecte del servei de coach nutricional em pots enviar un mail sense compromís i et respondré el més aviat possible.

   Open chat
   1
   Parlem...?
   Hola 👋🏻
   T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?