Canvia la teva manera d’entendre l’alimentació

in Informació 07/01/2021
Anna Ricart - Coach Nutricional
Canvia la teva manera d'entendre l'alimentació

Cansada d'esforços sense resultats?

No esteu cansades que us diguin qué és allò que podeu menjar i què no quan voleu començar a cuidar-vos?

No esteu cansades de començar mil dietes i no acabar aconseguint objectius per cansament, estancament, no veure resultats i passar gana per totes les restriccions que us posen?

No esteu cansades que us enganyin fent-vos creure que hi ha aliments que s’han de retirar de la teva alimentació diària per tal de poder perdre pes?

Fes-me cas: deixa de posar-te a dieta i CANVIA EL XIP! Canvia el teu ESTIL DE VIDA!!!

CANVIAR L'ESTIL DE VIDA

Em comprometo a acompanyar-vos en aquest apassionant viatge! Us acompanyaré en tot moment: no us deixaré soles! Us donaré consells, trucs, receptes saludables, fàcils, boníssimes, ràpides de preparar i, el més important, pensades per a tota la família.

Perquè recordeu: no estem a dieta! Estem CANVIANT EN NOSTRE ESTIL DE VIDA, i d’aquí que en aquest viatge ens pugui acompanyar tota la família: del més petit als avis, tant importants a la nostra vida i que s’han guanyat el dret a que els cuidem com es mereixen.

Anna Ricart - Coach Nutricional

Us vull començar a ajudar a veure les coses d’una altra manera, d’un altre color! I us ensenyaré a trobar les falses creences que ens envolten i els paranys que la indústria alimentària ens posa a la vista per tal de fer-nos caure i maltractar el nostre organisme amb alimentació de baixa qualitat.

Us ve de gust? M’acompanyeu en aquesta nova i emocionant aventura? Cordeu-vos el cinturó que això engega! Gaudiu del viatge i aprofiteu tot allò que escolteu i observeu… Ahhh! I qualsevol pregunta, aportació… no dubteu a posar-vos en contacte amb mi que estaré encantada d’escoltar-vos i respondre-us.

Som-hi gent!!!

Salut i nutrients!

    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?