Avui parlem de… xocolata!

in Ingredients 12/01/2021
Coneix l'or dels azteques...

La importància del magnesi.

Alguna vegada t’ha passat que et vingui de gust… xocolata? Compte perquè segurament el teu cos t’està senyalant una deficència, concretament de magnesi.

El magnesi és un mineral molt important ja que ajuda a enfortir el sistema immunològic, preveu l’inflamació, ajuda a controlar l’ansietat, actua com a relaxant muscular i ajuda a la prevenció de la degeneració dels ossos.

El cacau és un superaliment extraordinadori. No per a més motius, ja era considerat l’or de la cultura dels azteques. Conté magnesi a la vegada que antioxidants, calci, ferro i crom. Però per si això no fos suficient, també hi té anandamida, un compost químic orgànic i neurotransmissor, que al nostre cos produeix uns efectes molt lleus similars als que produeixen alguns  derivats del cannabis.

Xocolata - Anna Ricart Coach Nutricional
EL CACAU

Compte amb la combinació de cacau, sucre i làctics, ja que és una bomba addictiva...

També fa que el cos produeixi serotonina, funcionant com un regulador de l’humor natural que ajuda, per exemple, en tractaments complementaris per tractar la depressió i altres problemes relacionats amb l’humor i l’ànim. A més provoca efectes favorables sobre la concentració, l’amor i el plaer…

Per tot plegat, el cacau és fonamental per a la nostra dieta. Però compte! que si ho barregem amb sucre i làctics es converteix en una “bomba” addictiva per al cervell fent que en vulgui més i més…

    Open chat
    1
    Parlem...?
    Hola 👋🏻
    T'interessa el què veus? Comencem a canviar la teva vida?